KookJij
Lees meer Lees minder

De lekkerste recepten online op een rij

Inspireer, deel, leer en geniet!

Elke dag lekker eten? Koken was nog nooit zo leuk en lekker als met de online recepten van KookJij. Van basisrecept tot sterrendiner, met meer dan 24.000 recepten vind je gemakkelijk een recept dat bij jouw past.

  • Voor iedere gelegenheid
  • Voor thuiskoks van ieder niveau
  • Gevarieerde keukens
  • Dagelijks nieuwe online recepten

Met KookJij vind je iedere dag nieuwe inspiratie en recepten voor de lekkerste taarten, salades, tussendoortjes, diners en meer. Voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse maaltijd. Van traditioneel Nederlandse en Belgische gerechten tot vernieuwende wereldgerechten. Geniet dagelijks van smaakvolle inspiratie.

Via het geavanceerde filter kun je gemakkelijk zoeken in verschillende categorieën zoals onder andere: BBQ & Grillen, Makkelijk & Snel, Hoofdgerechten of een Speciale Gelegenheid zoals Kerst. Ben je opzoek naar een recept uit een bepaalde streek of keuken, de filter wijst jou de weg!

Deel bovendien zelf je lekkerste recepten, handigste kooktips en beste kooktechnieken met andere bezoekers en inspireer!

Filters worden geladen

phoebe halliwell recepten

    1. Ingredienten: 250 ml yoghurt, 80 g witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 eiwit
    2. Ingredienten: 150 - 200 g zeekraal, 1 sjalotje, 25 g boter
    3. Ingredienten: 200 gram ossehaas, 6 el koudgeperste olijfolie, zout, vers gemalen peper, 50 gram Parmezaanse kaas, 50 gram rucola, 1 citroen

    4. Ingredienten: 1/2 vanillestokje, 500 ml slagroom, 50 g suiker, 4 blaadjes gelatine, enkele toefjes munt of citroenmelisse
    5. Ingredienten: 2 schelvissen, 6 el olijfolie, 1 el tomatenpuree, 1 el citroensap, 1 tl suiker, 1 el gehakte peterselie, 1 teentje knoflook, uitgeperst, zout, gemalen peper, 5 el wittebroodkruim, 25 g boter, 12 zwarte olijven
    6. Ingredienten: 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik, 10 voorgekookte grote garnalen, 1 tl kerriepoeder, 80 g Boursin Peper, 10 toefjes peterselie, zwarte peper uit de molen
    7. Ingredienten: 1 kg broccoli, 2 sjalotjes, 2 el olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 citroen, 1 l groentebouillon, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light, 300 g zalmsnippers, versgemalen peper en zout
    8. Ingredienten: 1/4 vanillestokje, 250 ml melk, 2 eierdooiers, 30-40 g fijne tafelsuiker, 1 tl maïzena

    9. Ingredienten: 300 g mengsel witte en wilde rijst, 1 groene paprika, 2 halve peren(blik op siroop), 1 struik witlof, 2 trostomaten, 4 el pecannoten, 2 el Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light, 2 el mayonaise, peper en zout
    10. Ingredienten: 2 dl witte droge wijn, 500 gram licht belegen kaas geraspt, 150 gram Boursin Knoflook & Fijne kruiden, 50 gram gerookt ontbijtspek in kleine stukjes gesneden (optioneel), 1 eetlepel maïzena
    11. Ingredienten: 600 g postelein, zout, versgemalen peper, voor de saus:, 15 g boter, 15 g bloem, 200 ml melk, 40 g geraspte belegen Edammer kaas
    12. Ingredienten: 1 braadkip, zout, peper, 50 g boter, 2 preien, in plakken gesneden, 1 grote winterwortel, in plakken gesneden, 1 struik bleekselderij, in stukken gesneden, 4 takjes peterselie, 1 l kippebouillon, 2 eierdooiers, op kamert...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Griekse Bonensalade met feta
    Griekse Bonensalade met feta Categorie Salades
    Dit is een heerlijke frisse zomersalade met twee soorten bonen en tomaten met fetakaas. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 6 personen.
  2. Kabeljauw uit de römertopf
    Kabeljauw uit de römertopf Categorie Ovenschotels
    Gewoon een erg makkelijk recept wat je zeker eens moet maken. Laat weten wat je ervan vindt.. De bereidingstijd in cira 50 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  3. Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier
    Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier Categorie Vlees
    Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  4. Viskoekjes met frisse remouladesaus
    Viskoekjes met frisse remouladesaus Categorie Overig
    Viskoekjes met frisse remouladesaus. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  5. Broodje kippenragout
    Broodje kippenragout Categorie Beleg, Gevogelte
    Broodje kippenragout. De bereidingstijd in cira 35 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  6. Shakshuka met salami en geroosterde paprika
    Shakshuka met salami en geroosterde paprika Categorie Vlees
    Shakshuka met salami en geroosterde paprika. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  7. Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten
    Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten Categorie Salades, Hoofdgerecht, Salades
    Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten. De bereidingstijd in cira 25 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  8. Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing
    Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing Categorie Voorgerechten, Salades, Voorgerecht, Vegetarisch
    Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing. De bereidingstijd in cira 15 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  9. Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie
    Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie Categorie Stamppot, Vlees, Ovenschotels
    Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  10. Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
    Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's Categorie Gevogelte, Salades
    Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 4 personen.