KookJij
Lees meer Lees minder

De lekkerste recepten online op een rij

Inspireer, deel, leer en geniet!

Elke dag lekker eten? Koken was nog nooit zo leuk en lekker als met de online recepten van KookJij. Van basisrecept tot sterrendiner, met meer dan 24.000 recepten vind je gemakkelijk een recept dat bij jouw past.

  • Voor iedere gelegenheid
  • Voor thuiskoks van ieder niveau
  • Gevarieerde keukens
  • Dagelijks nieuwe online recepten

Met KookJij vind je iedere dag nieuwe inspiratie en recepten voor de lekkerste taarten, salades, tussendoortjes, diners en meer. Voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse maaltijd. Van traditioneel Nederlandse en Belgische gerechten tot vernieuwende wereldgerechten. Geniet dagelijks van smaakvolle inspiratie.

Via het geavanceerde filter kun je gemakkelijk zoeken in verschillende categorieën zoals onder andere: BBQ & Grillen, Makkelijk & Snel, Hoofdgerechten of een Speciale Gelegenheid zoals Kerst. Ben je opzoek naar een recept uit een bepaalde streek of keuken, de filter wijst jou de weg!

Deel bovendien zelf je lekkerste recepten, handigste kooktips en beste kooktechnieken met andere bezoekers en inspireer!

Filters worden geladen

Esther Hermsen recepten

    1. Ingredienten: 3 kilo kruimige aardappelen, 400 gram varkenslappen, 4 eieren, 1 grote pot doperwten, 1 pot augurken, 1 pot zilveruitjes, 1 pot Calvé mayonaise
    2. Ingredienten: 1 pakje Koopmans bladerdeeg, 5 verse perziken, honing en suiker, abrikozenjam
    3. Ingredienten: 3 stuks koolrabi, hamblokjes, Knorr champignonsaus (of eigengemaakte champignonsaus), peper, zout

    4. Ingredienten: 220 gram bloem, 200 gram suiker, 1 zakje vanille suiker, 4 eieren, 200 gram boter, Handje:, walnoten, amandelen, hazelnoten, rozijnen, kokosschaafsel, crispy chocoladebolletjes (verkrijgbaar bij de bakspullen), 1 banaan...
    5. Ingredienten: witte bollen, 600 gram half om half gehakt, Old Amsterdam geraspte kaas, pak koffiemelk (halvamel), pakje bakbacon, bakje champignons, 2 grote uien, 1-2 teentjes knoflook, peper zout, verse peterselie en tijm
    6. Ingredienten: 2 pakje bladerdeeg( Koopmans), 4 à 5 appels ( goudreinet), 1 pakje spijs ( ligt bij de bakspullen in de supermarkt), suiker, kaneel
    7. Ingredienten: 1 pakje bladerdeeg, 2 varkenslappen, 4 bosui, 3 kleine aardappels, 2 teentjes verse knoflook, zout/peper, oregano/tijm, 1 ei
    8. Ingredienten: 1 pakje bladerdeeg(roomboter), 350 g. varkensvlees, 1 bakje champions, 1 rode en 1 gele paprika, 2 grote uien, 4 lenteui, 1 grote prei, creme fraiche, 1 zakje oude/pittige geraspte kaas, 1 ei, zout/peper, verse oregano ,...

    9. Ingredienten: basmatirijst, 3 kipfilet, 1 paksoi, bosje lenteuitjes, 2 prei, 500 gram champignons, 500 gram taugé, sesamolie, ketjap, rundvleesbouillionblokje, sweet chillisaus, tijm en peterselie, peper, knoflook, evt andere kruiden...
    10. Ingredienten: 4 grote uien, 1 grote prei, 250 gram rundvlees, 3 blokjes rundvleesbouillon, zout, peper
    11. Ingredienten: Basmati-rijst, 2 stuk biefstuk, 200 g peulen, 150 g taughe, bosje lente-uitjes, bakje champignons, 1 flesje teryaki-saus, olie, 2 uien, geraspte kokos
    12. Ingredienten: 6 aardappels, 10 plakjes salami, 3 lenteuitjes, 1 bakje champignons, tijm, oregano, zout/peper
    13. Ingredienten: 1 spitskool, 6 wortels, 3 appels(goudreinet), 250 gram hamblokjes, yoghurt-mayonaise saus, suiker

    14. Ingredienten: Conimex bami, Conimex Japanse teryaki, 300 gram biefstuk, 250 gram peultjes, 250 gram taugé, 1 prei, 1 bakje champignons, olie, peterselie en tijm, knoflook
    15. Ingredienten: 400 gram witlof, 3 à 4 bananen, pakje bakbacon, suiker, slasaus
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Zuurkool Loempia
    Zuurkool Loempia Categorie Warm
    lekkere snack voor tijdens de winterdagen. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 3 personen.
  2. Sambal setan maken met madame jeanette pepers
    Sambal setan maken met madame jeanette pepers Categorie Sauzen
    deze gele sambal is lekker bij roti. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  3. PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
    PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) Categorie Sauzen, Overig
    lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  4. Babi pangang van krokant spek
    Babi pangang van krokant spek Categorie Vlees
    Babi pangang van krokant spek. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Sticky buikspek
    Sticky buikspek Categorie Vlees
    Sticky buikspek. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  6. Lemper met gehaktvulling
    Lemper met gehaktvulling Categorie Warm
    Een heerlijke snack op op voorraad in de diepvries te hebben. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  7. kruidige aspergebouillon met balletjes
    kruidige aspergebouillon met balletjes Categorie met Groente
    Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  8. aspergebroodjes
    aspergebroodjes Categorie Warm
    Een lekkere snack óf lunchgerechtje. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  9. Pannenkoekjes met pekingeend
    Pannenkoekjes met pekingeend Categorie Vlees
    Pekingeend pannenkoekjes Pannenkoekjes met Pekingeend blijven mijn absolute favoriet bij de Chinees. In goede restaurants krijg je vooral het vel geserveer.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus Categorie Vlees
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.