-
Monchou taart met bastognekoeken
Categorie: Taarten, Koud
30 min
Ingredienten: 250 ml slagroom, 1 zakje klopvast (klopfix), 200 g monchou, 200 g suiker, 1 blik kersen, 1 pak bastogne koeken
-
Pasta met varkenshaas en roomsaus
Categorie: Pasta's, Warm
35 min
Ingredienten: 1 varkenshaasje, 250 g Penne, 2 Tomaten, 1 Rode ui, Handjevol verse basilicum, 1 Pakje Room Culinair, Peper, Zout
-
Gevulde spinazie pannenkoeken
Categorie: Ovenschotels, Wraps
90 min
Ingredienten: 1 pak Pannenkoekenmix, 1 pak creme diepvriesspinazie, 1/2 bakje roomkaas, 1 rode paprika, 150 g geraspte kaas, 450 g rundergehakt
-
Ham Kaas Pasta ovenschotel
Categorie: Ovenschotels, Warm
45 min
Ingredienten: 250 g Penne Pasta, 1 pakje Room Culinair, 1 mix voor ovenpasta Ham Kaas, 50 g geraspte Kaas, 250 g hamblokjes, 7 deciliter koud water
-
Rijst met kip, mango en appel
Categorie: Rijst, Warm
30 min
Ingredienten: 300 g gele rijst, 300 g kipfilet, 1 rode ui, 1 rijpe mango, 1 grannysmith appels, 2 el olijfolie, 1 Patak's Korma curry pasta, 1 vleesbouillontablet
-
Pasta met ham en room
Categorie: Pasta's, Warm
20 min
Ingredienten: 300 g penne, 250 g hamblokjes, 1 pakje room culinair, 1 zakje champignonroomsaus, 200 cl water
-
Biefstuk Teriyaki
Categorie: Vlees, Warm
30 min
Ingredienten: 350 g biefstuk, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 200 g wokgroenten, teriyaki saus, olijfolie, sesamzaadjes
-
Meringuetaart met mascarpone
Categorie: Koud, Taarten
20 min
Ingredienten: 1 bak bosvruchten,frambozen of zomerfruit (300 g, diepvries), 1 fles rosé mousserend, 250 g suiker, 5 eieren, 2 bakjes mascarpone (verse kaas, 250 g), 2 zakjes vanillesuiker
-
Mangolassi
Categorie: Granita, Koud
20 min
Ingredienten: 2 rijpe mango's (ca. 300 g), 150 g volle yoghurt, 75 ml sinaasappelsap, 2 tl limoen of citroensap, 4 el poedersuiker, blaadjes munt
-
Spinazie aardappel ovenschotel
Categorie: Ovenschotels, Warm
45 min
Ingredienten: 400 g rundergehakt, 1 pak diepvries creme spinazie, 500 g aardappelen 1 pakje (2 zakjes) Maggi aardappelpuree voor ovenschotel, 1 el boter indien aardappelen worden gebruikt, peper, zout, nootmuskaat
-
Bosvruchten Mascarpone
Categorie: Koud, Koud
30 min
Ingredienten: 1 el balsamico azijn, 4 el suiker, 250 g aardbeien, 300 g diepvries bosvruchten of zomerfruit (AH), 250 g mascarpone, 2 zakjes vanillesuiker
Recept: Estofado de Buey (Spaanse runderstoofschotel)
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Gehaktbroodje pikant
Recept: Brabantse balkenbrij
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal