KookJij

Gebakken tonijn met dragon-kaassaus

Een heerlijk gebakken tonijn met dragon-kaassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 390 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: margriet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken tonijn met dragon-kaassaus te bereiden

Kook de aardappelen gaar in water met zout en de saffraan.Zoek de spinazie uit.Verhit de olie en bak hierin de sinaasappelrasp 1 minuut omscheppend.Voeg de spinazie met aanhangend water toe en laat omscheppend slinken.Maak op smaak met zout en peper.Houd 4 kleine toefjes dragon apart en ris de blaadjes van de rest van de dragontakjes.Snijd de blaadjes fijn.Smelt de kaas en roer de melk en de fijn gesneden dragon erdoor.Maak op smaak met peper en zout.Bak de tonijnsteaks in 4 minuten per kant bruin,maar houdt ze vanbinnen rosé.Verdeel de aardappelen en de spinazie over 4 verwarmde borden en leg de tonijn erop.Schep er een lepel kaassaus over en garneer met de achtergehouden dragon.Maal er peper boven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst