Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalenkroket
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalenkroket
Een heerlijk garnalenkroket recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalenkroket te bereiden
 Breng de melk aan de kook en voeg deze voorzichtig en steeds roerend bij een blanke roux van de boter en de bloem.Roer achtereenvolgens de garnalen,de geraspte kaas,een paar losgeklopte eierdooiers,wat peper en nootmuskaat door deze gebonden saus.deponeer het mengsel op een met bloem bestoven deegplank en maak er een 2 centimeter dikke laag van,die u volledig laat afkoelen.Snijd het deeg in vierkantjes en dompel ze in de met een heel klein beetje(1 theelepel)olie en wat zout,losgeklopte eiwitten,en haal ze vervolgens door het paneermeel.Bak ze enkele minuten in hete frituurolie,laat ze uitlekken en serveer ze warm. 
									 
                    





 
					 
									 
									
CARINA zegt:
Bertje