KookJij

Gamba’s uit de wok

Een heerlijk gamba’s uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gamba’s uit de wok te bereiden

Maak de peultjes en de paprika schoon. Snijd de paprika in repen. Breng een pan met water met wat zout aan de kook en blancheer hierin de peultjes en de paprika 2 minuten. Giet de groenten af. Verhit de olie in een wok. Voeg de garnalen toe en bak tot ze roze gekleurd zijn. Voeg de peultjes en de paprika toe en roerbak de groente een minuut. Giet de groene curry woksaus in de wok en verhit het geheel tot het door en door warm is. Lekker met MeiAsia rode rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Esther

Esther zegt:
De MeiAsia Thaise groene curry hebben ze bij de Albert Heijn of bij toko's, maar je kunt het ook makkelijk via hun site bestellen.
LimaLady

LimaLady zegt:
Waar koop je die curry woksaus.??