KookJij

Fusillisalade met avocado en mozzarella

Een heerlijk fusillisalade met avocado en mozzarella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fusillisalade met avocado en mozzarella te bereiden

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.Laat ze afkoelen.Doe de fusilli in een pan kokend water met zout.Kook de pasta beetgaar,giet hem af,spoel hem af onder koud stromend water en laat hem uitlekken en afkoelen.Snijd de tomaten en mozzarella in dunne plakjes.Halveer de avocado,verwijder de pit en schil van de avocado.Snijd hem in de lengte in dunne plakjes en besprenkel de plakjes met citroensap om verkleuring te voorkomen.Klop de ingrediënten voor de dressing met zout en peper door elkaar.Leg de plakjes tomaat,mozzarella en avocado,dakpansgewijs op een grote schaal.Roer de helft van de dressing,het basilicum en zout en peper door de pasta.Schep de pasta op de schaal en schenk de rest van de dressing erover.Bestrooi met de pijnboompitten,garneer met extra basilicum en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

evelien

evelien zegt:
lijkt me ook wel lekker als bijgerechtje
streep

streep zegt:
ben geen kookster, maar dit was heerlijk en het ziet er ook mooi uit, dank:)