KookJij

Everzwijn steak speciaal

Everzwijn steak speciaal
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Everzwijn steak speciaal te bereiden

Bak de steaks goed bruin aan weerszijden in boter op een hoog vuur.Kruid met peper zet het vuur iets lager en voeg ajuin toe.Als de steaks rosé zijn uit de pan halen en warm houden.Een beetje wildfond in de pan en even laten opkoken.Groenten even opwokken in de pan rucola en basilicum de spaghetti erbij en kruiden met peper en de rode pesto.Zorg dat alles goed heet is.Leg de sla op de borden daar het vlees in schijven gesneden er op de ajuin en werk af met de slices en radijsjes.De pasta mengeling erbij en garneer af met baselicum.Serveer desnoods meergranen broodjes erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Marja, de paddestoelen horen bij de groenten, dus alles samen op wokken.
Groetjes en fijne feestdagen, laat het jullie smaken. Hilde
marja opdam

marja opdam zegt:
Lekker en ik ga het maken met de kerst, alleen er wordt niet verteld wat je met de paddenstoelen en oesterzwammmen moet doen..... een smakelijk eten en bedankt.
Anna

Anna zegt:
Ha lieve mensen,
dit lijkt me een typisch belgisch produkt;);)Wij hebben wel verpakte gebakken uitjes, die vaak in indische recepten gebruikt worden. Ook erg lekker.:D
Groetjes,
Anna.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Hans , zou je uit je " droom " willen helpen ...heb ook al op google gezocht voor een andere benaming van goudajuin maar ook niks gevonden .Bij ons te koop in zakjes van 500 gr met goudajuin als opschrift .Als ik een produkt zie niet bekent voor mij probeer ik het altijd .:( sorry kan je echt niet verder helpen .Zou zeggen een foto plaatsen van de ajuintjes met verpakking maar dat is ook zo raar hé , misschien kan Kookjij ons daar wel verder mee helpen .Wie weet??
Fijn weekend voor jullie 2tjes en tot horen . :);):p
hns

hns zegt:
dank je wel Hilde, sorry dat nog geen menu heb. Maar je moet me toch even uit de 'droom'helpen, wat is toch Goudajuin. Heb het internet afgestruind, maar kom er niet achter Groeten en prtg wknd Hans en de trouwe Bores:):)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Hans & Bores denk het niet , voor ons persoonlijk houden we van rosé vlees dus even goed aanbakken en een vijftal min op een zacht vuur verder bakken .Groetjes van ons 3 :);):p
hns

hns zegt:
lekker, kan ik dit ook in de römertopf bereiden? de garing is natuurlijk erg belangrijk, misschien slaat het door. Hans en Bores (met zn kaal geschoren koppie)
hans:):)