KookJij

Erwtenstomp

Een heerlijk erwtenstomp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Erwtenstomp te bereiden

Aardappelen schillen en aan de kookbrengen. Aan het kookwater heb ik een kleine hoeveelheid tellofix poeder toegevoegd.
Als het water kookt de erwtjes toegevoegd. Laten koken tot alles gaar is.
Water afgieten. Boursin toevoegen met peper-zout-nootmuskaat en tot puree stamperen. Het hoeft geen groentepap te worden.
Eventueel warme melk om het wat gemakkelijker te pureren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst