KookJij

Eiersalade

Heerlijke eiersalade voor op brood of toastjes...
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eiersalade te bereiden

Eieren hard koken, laten schrikken en pellen.
De ui, ham en augurk heel fijn snijden.
Prak de eieren helemaal fijn met een vork.
Doe er dan de fritessaus en de rest van de ingrediënten bij en vermeng dit met elkaar. Het lekkerste is om dit ± 2 uur van tevoren klaar te maken en dan weg te zetten in de koelkast zodat de ui er een beetje in kan trekken.

Lekker op toast of als beleg op brood.

Mijn kookverhaal (Veldmuis 8)

Dit recept doet het bij ons altijd goed op verjaardagen en dan op een toastje. Het is altijd de 1e salade die op is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst