KookJij

Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo

Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lidl receptkaart, Eenpansgerechten
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo te bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan, fruit de uienringen samen met het paprikapoeder en de plakjes chorizo 5 minuten aan op laag vuur.
  2. Voeg de reepjes paprika, culinaire krieltjes, 300 ml water en de gepelde tomaten toe aan de pan en laat 15 minuten meestoven.
  3. Leg de kabeljauw bovenop de stoof en laat 5 minuten met de deksel op de pan meestoven.
  4. Garneer de visstoof met verse kruiden en partjes citroen en serveer aan uw gasten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst