Recept
« Terug naar recepten
					
						Diplomatensalade
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Diplomatensalade
Een heerlijk diplomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Diplomatensalade te bereiden
Appelen en ananas in dunne plakjes snijden.
De bananen pellen en in plakjes snijden.
De champignons schoonwrijven en ook in plakjes snijden.
Alles met citroensap bedruppelen en de suiker erdoor scheppen.
De room stijfkloppen met de klopper.
De fruit- en champignonplakjes aanmaken met mayonaise en slagroom.
De sinaasappel pellen,de witte velletjes met een scherp mes eraf trekken en het vruchtvlees losmaken.
De vruchtensalade op de slablaadjes schikken en garneren met de partjes sinaasappel.
									De bananen pellen en in plakjes snijden.
De champignons schoonwrijven en ook in plakjes snijden.
Alles met citroensap bedruppelen en de suiker erdoor scheppen.
De room stijfkloppen met de klopper.
De fruit- en champignonplakjes aanmaken met mayonaise en slagroom.
De sinaasappel pellen,de witte velletjes met een scherp mes eraf trekken en het vruchtvlees losmaken.
De vruchtensalade op de slablaadjes schikken en garneren met de partjes sinaasappel.
 
                    



 
					