KookJij

Dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes

Een heerlijk dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes te bereiden

Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Grill de steaks gekruid aan
Kruid nog een beetje bij met peper.
Snij het witloof in fijne reepjes.
Sjalotjes fijn snijden.
Rucola iets fijner snijden.
Meng deze met de tomaatjes in olie, kruiden en de grof gesneden kaas er evenzeer onder mengen.
Grill de gekruide steak a point.
Serveer alles op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vegroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst