KookJij

Dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien

Een heerlijk dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kabeljauwhaasje geserveerd op een bedje van appelsien te bereiden

Kabeljauwhaasje goed kruiden met de Seafood Rub steam deze beetgaar.
Snij de appelsien in mooie dikke schijven.
Bereiding saus:
Appelsien ontdoen van de schil, en in stukjes snijden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Serveer de vis zeer warm op de appelsien een beetje saus erover en werk af met bieslook en gerookte zalm.
Geef een schaaltje saus apart bij op het bord voor de liefhebbers.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelpuree met een fantasie van gerookte zalm en bieslook.
Deze te vinden op mijn receptenpagina.
http://www.kookjij.nl/recept-aardappelpuree-met-een-fantasie-van-gerookte-zalm-en-bieslook

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst