Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak
Een heerlijk dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water.
Groenten zeer fijn snijden.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen evenzeer de olijfolie en melk.
Courgette, paprika en wortel iets grof snijden deze kruiden en samen met de sojascheuten op wokken.
Steak naar keuze kruiden en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord.
										Groenten zeer fijn snijden.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen evenzeer de olijfolie en melk.
Courgette, paprika en wortel iets grof snijden deze kruiden en samen met de sojascheuten op wokken.
Steak naar keuze kruiden en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
