Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis
Een heerlijk dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis te bereiden
Ajuin en look fijn snijden.
Spruiten halveren.
Vis kruiden en in bloem wentelen.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en deze pureren en kruiden en een beetje olijfolie eronder mengen.
Groenten beetgaar aanstoven in een beetje olijfolie.
Schil de peterseliewortels en snij deze in blokjes. Kook ze in licht gezouten water +/- 15 min. Giet af en pureer, voeg de room, peper, zout en muskaatnoot toe.
Neem een uitsteekvorm, insmeren met boter en vul deze met aardappelpuree, groenten en opnieuw puree eindig met groenten. Zet deze even onder de grill om warm te houden.
Vis gaar aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord.
									Spruiten halveren.
Vis kruiden en in bloem wentelen.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en deze pureren en kruiden en een beetje olijfolie eronder mengen.
Groenten beetgaar aanstoven in een beetje olijfolie.
Schil de peterseliewortels en snij deze in blokjes. Kook ze in licht gezouten water +/- 15 min. Giet af en pureer, voeg de room, peper, zout en muskaatnoot toe.
Neem een uitsteekvorm, insmeren met boter en vul deze met aardappelpuree, groenten en opnieuw puree eindig met groenten. Zet deze even onder de grill om warm te houden.
Vis gaar aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord.
 
                    



 
					