Recept
« Terug naar recepten
Curry gehakt schotel
PT35M
Curry gehakt schotel
Een heerlijk curry gehakt schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry gehakt schotel te bereiden
Kook de aardappel en de bloemkool in kokend water gedurende 8-10 minuten.
Verwarm zachtjes de currysaus in een grote sauspan.
Voeg het Quorn gehakt, de aardappel en de bloemkool toe. Breng aan de kook, verminder dan de kookstand en laat zachtjes sudderen gedurende 10 minuten.
Voeg de groene groenten toe en kook verder gedurende 2-3 minuten. Kruid af om op smaak te brengen.
Serveer de curry met naan brood en mangochutney.