KookJij

Crabrol

Een heerlijk crabrol recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crabrol te bereiden

Maak de tortilla in de oven tussen aluminiumfolie warm (dan rolt hij beter op) 3 minuutjes.
Meng sausingrediënten en smeer deze op de gehele tortilla als deze uit de oven komt.
Dan de alfalfa draperen.
Dan de surimisticks in de lengte op de tortilla .
Besprenkelen met lenteui of prei in ringetjes.
Zeer strak oprollen dan in de huishoudfolie oprollen en dichtbinden als een worstje en een uurtje in de koelkast zetten.
Uit de folie verwijderen en in plakken snijden op een mooi bordje en garneren met b.v . sla.

Mijn kookverhaal (Ingrid S)

Zelf garneer ik het niet,krijg de kans niet, er is altijd een run op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Edwin

Edwin zegt:
Bedankt Ingrid, zo leren we elke keer weer wat bij en ik ga het gerechtje proberen.


Gr.....Edwin
i.s

i.s zegt:
Natuurlijk wil ik het vertellen kokedwin;alfalfa is het zusje of broertje van de tauge maar dan veel dunner en kleiner en vind ik verfijnder van smaak, je kan het voor garnering gebruiken of voor je zelf te verwennen( ik vind het heerlijk op gewoon brood met kaas en een beetje zaanse mosterd en dan alfalfa er op echtt smullen dan,je hebt het tegenwoordig in veel variatie's smaak;prei biet en nog wat ben het even kwijt sorry,maar gewoon een keer proberen te verkrijgen in de super een betere dat wel en met een bakje doe je erg veel
kokedwin

kokedwin zegt:
Ingrid,

Ziet er lekker uit maar kun je mij ook vertellen wat alfalfa is?

Gr.....Edwin
i.s

i.s zegt:
Je kan natuurlijk naar harte lust combineren,zelf doe ik het wel eens in combinatie van beide en dan nog de flinterdunne sla er tussen,maar ik zou zeggen probeer het gewoon eens de koolvis zoals jij zegt is in deze combie lekker en als je veel gasten heb qua pormonee ook gunstig;)
Beertje

Beertje zegt:
Zonde dat je geen blik met crab open trekt, surumasticks zijn gemaakt van 10 dubbel gewassen Koolvis daar zit geen smaak meer aan en de rode kleur is gewoon kleurstof.
Beertje:(