Recept
« Terug naar recepten
					
						Coquilles - Ananas uit IJsland
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Coquilles - Ananas uit IJsland
Een heerlijk coquilles - ananas uit ijsland recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									Vrienden uit de USA
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Coquilles - Ananas uit IJsland te bereiden
  1).Verdeel over de 4 (jam)potten eerlijk de coquilles, ui, knoflook, lombok, tomatenblokjes, ananasblokjes en zet deze weg in de freezer om koud te worden (niet te lang, het moet niet bevriezen).Maar het moet ijskoud zijn.
2).Maak een mengsel van het citroensap, limoensap en azijn en zet dit ook ijskoud weg.
3)Vijf kwartier voor het uitserveren doen we het azijnmengsel in de 4 potjes en sluiten het deksel en we zetten dit weer zo koud mogelijk weg.
4).Haal na 60 minuten uit de ijskast / freezer en doe in elk potje een flinke draai witte peper en een eetlepel gehakt koriander blad.Roer dit goed door.
5).Eventueel ietsje zout wanneer dit op prijs wordt gesteld.
										2).Maak een mengsel van het citroensap, limoensap en azijn en zet dit ook ijskoud weg.
3)Vijf kwartier voor het uitserveren doen we het azijnmengsel in de 4 potjes en sluiten het deksel en we zetten dit weer zo koud mogelijk weg.
4).Haal na 60 minuten uit de ijskast / freezer en doe in elk potje een flinke draai witte peper en een eetlepel gehakt koriander blad.Roer dit goed door.
5).Eventueel ietsje zout wanneer dit op prijs wordt gesteld.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dien op in de potjes en eet het daaruit.
									 
                    




 
					