KookJij

Clafoutis met ricotta en kerstomaatjes

Een heerlijk clafoutis met ricotta en kerstomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: gourmand
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Clafoutis met ricotta en kerstomaatjes te bereiden

verwarm de oven 180 graden
Knip of snijd de bieslook klein
Klop de eieren schuimig in een mengkom, voeg er beetje bij beetje de bloem toe, vervolgens de ongeklopte slagroom.
Schep bieslook en ricotta door het mengsel voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de gewassen tomaatjes in tweeen en leg ze op de bolle kant op de bodem van de beboterde bakvorm. Bedek met het ei ricotta mengsel en bak 25 mn in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

blob

blob zegt:
Lekker.
hns

hns zegt:
Wel een leuk recept, verfrissend. Kan ik misschien ook in mn Pizza oventje maken. Hans:):)