KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Citroenmousse

Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: BBC GoodFood
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Doe de room, citroenrasp en suiker in een kom en mix tot het lobbig begint te worden.
  2. Voeg de citroensap toe en mix tot het nog wat lobbiger is (niet stijf!)
  3. Klop in een andere kom de eiwitten stijf tot zachte pieken en spatel deze door het citroenroommengsel
  4. Verdeel het mengsel over 4 glazen en koel tot gebruik. Decoreer evt. met wat citroenrasp.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonyanijntje

zegt:
Hoi Kiki,
Ja dat kan prima! :)
Kiki

zegt:
Kan ik het de avond van tevoren maken en dan een nacht in de koelkast laten staan?