KookJij

Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn

Een eenvoudig lekker gerechtje.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: delhaize
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op th. 7 - 210°C.
  2. Prik enkele gaatjes in elke chipolata en leg ze in een sauteerpan. Bedek ze met lauw water, zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Laat 3 min. hevig koken (met grote luchtbellen).
  3. Doe de honing en het citroensap in een kommetje en meng goed.
  4. Laat de chipolata’s op keukenpapier uitlekken. Leg ze in een ovenschotel, leg er de kerstomaten rond en smeer alles in met de citroenhoning.
  5. Laat 8 min. goudbruin bakken in de oven. Draai de chipolata’s om en smeer ze terug in. Bestrooi met rozemarijnnaaldjes en laat nog 7 min. bakken.
  6. Serveer meteen met aardappelpuree met olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst