KookJij

Chili SIN carne

Een heerlijk chili sin carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: een oude radio-gids met een recepten rubriekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chili SIN carne te bereiden

Kook de rijst zoals op de verpakking staat.
Verhit olie in de pan en bak de uien glazig.
Erbij doen: de paprika en knoflook en bak enkele minuten mee.
Doe de maïs, bonen, tomaatblokjes en chilikruiden erbij en breng op smaak met p+z.
Laat enkele min op laag vuur doorsudderen en serveer met de rijst.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz-Saffrie)

Dit is een vegetarische variant v.d. Chili con carne.
Serveer er acar (atjar) bij of tzatziki, tortillachips of gewoon kroepoek.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst