Recept
« Terug naar recepten
					
						Champignon-kaassoep
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Champignon-kaassoep
Een heerlijk champignon-kaassoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Zuivel
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											15
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Champignon-kaassoep te bereiden
Maak champignonsoep zoals aangegeven op de verpakking. Zodra de soep kookt de kipfilet en champignons erdoor doen.
5 minuutjes laten koken op laag vuurtje en dan 3/4 van het bakje roomkaas erdoor roeren. blijven roeren tot de kaas helemaal in de soep is gesmolten.
Serveren in bord dan nog theelepeltje roomkaas midden in het bord op de soep leggen. Bestrooien met beetje peterselie.
									5 minuutjes laten koken op laag vuurtje en dan 3/4 van het bakje roomkaas erdoor roeren. blijven roeren tot de kaas helemaal in de soep is gesmolten.
Serveren in bord dan nog theelepeltje roomkaas midden in het bord op de soep leggen. Bestrooien met beetje peterselie.
 
                    





 
					