Recept
« Terug naar recepten
Champignon gorgonzola
PT15M
Champignon gorgonzola
Een heerlijk champignon gorgonzola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon gorgonzola te bereiden
Verwarm een oven voor op 200 graden. Snij de champignons in stukken en verdeel het over de bodem van een ovenschaal. Bedek de champignons met een laag gorgonzalo en stukjes walnoot. Bestrooi het tenslotte met tijm en olijfolie. Zet dit 10 minuten in de oven.