KookJij

Champagne met hartjes

Een heerlijk champagne met hartjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 255 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champagne met hartjes te bereiden

Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .
Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

froukje

froukje zegt:
Wilde plannen vandaag Dennis ;)
Dennis

Dennis zegt:
Ow, wacht... de kersenlikeur :)
sorry
Dennis

Dennis zegt:
Waar staat er dat je de champagne in de vriezer moet zetten Froukje?
froukje

froukje zegt:
Alcohol bevriest toch niet?