KookJij

Carpaccio van rosbief met frambozendresing

Een heerlijk carpaccio van rosbief met frambozendresing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 710 kCal energie
17 Gram eiwit
8 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Cas Spijkers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van rosbief met frambozendresing te bereiden

Was en snij de friséesla fijn en verdeel deze over een platte ovalen schaal.
Leg hier dakpansgewijs de rosbiefplakjes op en maal de peper erover.
Maak de dressing:
klop de azijn, honing, kwark en jam goed door elkaar.
Schep hier en daar een beetje van de dressing op de rosbief.
Bestrooi het geheel met de parmezaanse kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst