KookJij

carbonara (ham-roomsaus)

Een heerlijk carbonara (ham-roomsaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe carbonara (ham-roomsaus) te bereiden

*pancetta in blokjes snijden en knapperig bakken op middelhoog vuur
*uit laten lekken op keukenpapier
*de room, eieren en Parmezaanse kaas mengen
*eierroom in een pan tot een smeuïge saus laten inkoken
*blokjes pancetta toevoegen
*op smaak brengen met zout en versgemalen peper

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst