KookJij

Cake met mosterd

Een heerlijk cake met mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Yunomi + Amora
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cake met mosterd te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijdt de hesp, peterselie en gekonfijte tomaten in kleine stukjes.

Meng in een slakom de bloem, eieren, mosterd, margarine, water en gist, voeg daarna de hesp, peterselie, gekonfijte tomaten, geraspte kaas en een mespuntje maïzena toe, meng alles.

Giet de bereiding in een cakevorm en laat 35 minuten bakken op 180 °C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Judy, hesp is ham :);):p
Judy

Judy zegt:
Wat is Hesp? Cake lijkt me erg lekker :p:p