Recept
« Terug naar recepten
Cake met mosterd
PT50M
Cake met mosterd
Een heerlijk cake met mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Yunomi + Amora
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met mosterd te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijdt de hesp, peterselie en gekonfijte tomaten in kleine stukjes.
Meng in een slakom de bloem, eieren, mosterd, margarine, water en gist, voeg daarna de hesp, peterselie, gekonfijte tomaten, geraspte kaas en een mespuntje maïzena toe, meng alles.
Giet de bereiding in een cakevorm en laat 35 minuten bakken op 180 °C.
Snijdt de hesp, peterselie en gekonfijte tomaten in kleine stukjes.
Meng in een slakom de bloem, eieren, mosterd, margarine, water en gist, voeg daarna de hesp, peterselie, gekonfijte tomaten, geraspte kaas en een mespuntje maïzena toe, meng alles.
Giet de bereiding in een cakevorm en laat 35 minuten bakken op 180 °C.
derbyke zegt: