Recept
« Terug naar recepten
					
						Bulgur
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bulgur
Een heerlijk bulgur recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ayse   (Y)
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											90
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Turkije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bulgur te bereiden
   Smelt, op een matig vuur, de margarine in een pan. 
Voeg de bulgur toe en bak het al omscheppend ± 4 minuten.
Schenk er dan zoveel van de bouillon bij dat er een vingerdik boven de bulgur staat.
Voeg zout naar smaak toe en breng het aan de kook.
Laat de bulgur met het deksel op de pan op een laag vuur (met vlamverdeler) in ± 25 minuten gaar worden.
   
									Voeg de bulgur toe en bak het al omscheppend ± 4 minuten.
Schenk er dan zoveel van de bouillon bij dat er een vingerdik boven de bulgur staat.
Voeg zout naar smaak toe en breng het aan de kook.
Laat de bulgur met het deksel op de pan op een laag vuur (met vlamverdeler) in ± 25 minuten gaar worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									lucienne zegt:
 
                    


 
					 
									
ayse zegt:
Ja, zo kan je het ook aanvullen..maar ik had het recept voor puur bulgur neergezet, zonder ingr..
Groetjes, Ayse:D