KookJij

Broodjes voor de lekkerbekken

Een heerlijk broodjes voor de lekkerbekken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodjes voor de lekkerbekken te bereiden

Bak de broodjes in een voorverwarmde oven af op 200 gr +/- 10 min.
Laat akoelen.
Makreel in grove stukken brokkelen meng met het fijn gesneden sjaltje,mais, bloemkool, look en kruid goed naar smaak. Meng de mayonaise, tomatenpuree, tabasco en peterselie onder.
Snij het meergranen baguettje in de helft en vervolgens in de lengte. Beleg rijkelijk met de gemengde vis.
Maanzaad broodjes opensnijden besmeer met mierikswortelpasta beleg met heilbot en parmaham. Het tomaatje erop en kruid met peper en zout.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst