KookJij

Brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus

Een heerlijk brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande van lang geleden.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus te bereiden

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ham, salie en knoflook zacht bakken in 3 el. olijfolie.
Met schuimspaan uit de pan nemen en warm houden.
Door bakvet mengen: uitgeperste citroen, mosterd, bouillonpoeder, peper en ± ½ dl. water, al roerend aan de kook brengen, al kloppend de rest van de olie toevoegen, de helft van de kaas er door roeren.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Wij eten hier ijsberg- of tomatensla bij.
Je kunt ook een andere pasta gebruiken maar als je kleine pasta neemt zoals macaroni kun je beter kleine blokjes ham gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p graag gedaan.
hns

hns zegt:
Als ik jou toch niet had!!
Je helpt me vaak!! :):):)grt Hans
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Hans, uiteraard lintmacaroni is
tagliatelle. Groetjes Kookjij-team :);):p
hns

hns zegt:
Wat is 'in vredesnaam' lintmacaroni?
Is dit tagliatelle?
Ik vind dit een leuk recept, wordt het wel! Grten, Hans:):):)