Recept
« Terug naar recepten
					
						Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli)
						PT150M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli)
Een heerlijk bonensoep met pasta (zuppa con fagioli) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 150 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli) te bereiden
Bonen goed uit laten lekken en afspoelen onder koud water.Water aan de kook brengen,bonen,spekzwoerd,fijngehakte ui,uitgeperste knoflook,kleingesneden bleekselderij en salieblaadjes toevoegen.Ca.2 uur op een zacht vuurtje laten koken.1/3 van de soep door een zeef wrijven en weer bij de rest teruggieten.Met peper en zout op smaak brengen.De in stukjes gebroken spaghetti toevoegen en nog 10 min.op zacht vuur laten koken.Olijfolie door de soep roeren.Het spekzwoerd eruithalen en in reepjes snijden,op de soepborden leggen en de soep erover gieten.Met geraspte parmezaanse kaas opdienen. 
									
                    