KookJij

bolognese vulling canaloni

Een heerlijk bolognese vulling canaloni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 3 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe bolognese vulling canaloni te bereiden

Braad of soep pan
uitjes fijn snijden en fruiten samen met de knoflook. gehakt toevoegen en gaar rullen. Fijngesneden peen toevoegen 7 oregano even mee bakken. dan de portobello toevoegen en roeren peper en zout naar smaak. dit 2,5 uur laten indikken af en toe roeren. Op een matig vuurtje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

René

René zegt:
Ze hebben het niet bij elke Albert Heijn en anders naar de groothandel. Je kunt eventueel ook lasagne bladen gebruiken. Grote pan water en dan een paar seconde er in en dan er uit op een thee doek leggen en de bladeren vullen en oprollen.
Frauke

Frauke zegt:
Ik maak dit ook al heel vaak alleen dan met andere ingrediënten. Maar ik haal de canaloni in Duitsland hier is het niet te verkrijgen (ik woon ook in noord Brabant)
René

René zegt:
Sandy,
Albert Heijn moet ze hebben. groetjes
Sandy Weinberg

Sandy Weinberg zegt:
Ik zal graag weten waar ik canaloni kan kopen want die heb ik nooit hier (Noord Brabant) gezien.:)