Recept
« Terug naar recepten
					
						Bladerdeeg met kaas-ui mengsel
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bladerdeeg met kaas-ui mengsel
Een heerlijk bladerdeeg met kaas-ui mengsel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Doortje Haas
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bladerdeeg met kaas-ui mengsel te bereiden
Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met bakpapier en een rooster erop leggen zodat het bladerdeeg niet te hoog wordt. Uien pellen en fijnsnijden. Rookkaas in snippers snijden. Kaas in blokjes snijden. Bladerdeeg insmeren met roomkaas en met peper en zout bestrooien. Rookkaas, ui en blokjes kaas verdelen over de bladerdeeg. Bestrooien met oregano en nog even in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met een frisse salade. 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
dorothy zegt:
                    
roboasd zegt: