KookJij

Bladerdeeg met kaas-ui mengsel

Een heerlijk bladerdeeg met kaas-ui mengsel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeg met kaas-ui mengsel te bereiden

Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met bakpapier en een rooster erop leggen zodat het bladerdeeg niet te hoog wordt. Uien pellen en fijnsnijden. Rookkaas in snippers snijden. Kaas in blokjes snijden. Bladerdeeg insmeren met roomkaas en met peper en zout bestrooien. Rookkaas, ui en blokjes kaas verdelen over de bladerdeeg. Bestrooien met oregano en nog even in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met een frisse salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

roboasd

roboasd zegt:
Uitgeprobeerd en we hebben zitten smullen
Linda

Linda zegt:
Ik weet dat de Lidl of de Aldi ook rookkaas verkopen. succes;)
dorothy

dorothy zegt:
Ik denk dat je dat ook welin de supermerkt kan vinden, het zijn ronde plakjes met een bruin velletje:D
helen

helen zegt:
wat is rookkaas en is dat bij de super ook te koop of moet je daar voor naar een "echte"kaaszaak.
Het lijkt me makkelijk en lekker.:)