Recept
« Terug naar recepten
					
						Bierfondue
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bierfondue
Een heerlijk bierfondue recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									n.v.t. personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Kaasrecepten
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bierfondue te bereiden
Giet het bier in de fonduepot, met het citroensap. Verwarm en voeg beetje bij beetje de kaas toe. Laat al roerend smelten. Meng de bloem met een beetje bier en voeg het toe aan de fondue. Breng aan de kook. 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									asterix zegt:
 
									bertal zegt:
Lijkt me niet zo'n goed idee.
Er zijn ook nog andere geneugten in dit mooie leven.
:);)
m.v.g. Bert Allers
 
									asterix zegt:
Erik ;):p:D
 
									bertal zegt:
Sorry dat ik wat laat reageer, Maar ben benieuwd hoe het jouw gesmaakt heeft, met een paar vrienden vonden we het heerlijk.
:);)
m.v.g. Bert Allers
 
									Erik zegt:
 
									bertal zegt:
Bedankt :);)
m.v.g. Bert Allers
 
									Erik zegt:
Wist ik al... Ben een taalfreak. Als ik het niet in het Nederlands of Vlaams kan vinden, ga ik verder met Afrikaans.... ;)
 
									derbyke zegt:
 
									Erik zegt:
Trouwens, dit was niet een recept van mij, maar van iemand anders. Soms moet je even zoeken of vragen, net als bv. pezo of sluimererwten.... ;)
 
									Erik zegt:
Ff verder kijken dan je neus lang is. Als je Grimbergen kaas intikt op Google, zul je zien dat het een abdijkaas is uit hetzelfde klooster als de bieren.......;)
 
                    





 
					
bertal zegt:
Is helemaal niet zo moeilijk, doe de boter in de pan en laat het teentje look even glazig worden.dan de rest toevoegen.
veel succes.
m.v.g. Bert Allers