OPDIENEN in diepe borden,bestrooid met de grof gehakte blaadjes.
***
OPTIES:
1)Doe er klein gesneden gerookte paling door
2)Doe er snippers gerookte zalm door
3)Leg een gerookte forel op de bodem van het bord (lichtjes bestreken met mierikswortel saus)
4)Doe er garnaaltjes door
enz.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Avocado Komkommer Soep (Koud) II
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Avocado Komkommer Soep (Koud) II
Een heerlijk avocado komkommer soep (koud) ii recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 - > Soepen - Koude
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Belgische vriendin
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Avocado Komkommer Soep (Koud) II te bereiden
 *Doe de komkommer,avocado,2 eetlepels limoensap en bouillon in de blender en draai daarvan een gladde soep.
*Doe er vervolgens de crème fraiche bij en roer goed door.
*Breng vervolgens op smak met peper,zout en limoensap
(veel peper en limoensap en een beetje zout past mij het best)
en zet koud weg.
										*Doe er vervolgens de crème fraiche bij en roer goed door.
*Breng vervolgens op smak met peper,zout en limoensap
(veel peper en limoensap en een beetje zout past mij het best)
en zet koud weg.
                    
Liske zegt: