KookJij

Auberginepakjes stoompan Melanzana abbigliamento

Een heerlijk auberginepakjes stoompan melanzana abbigliamento recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: internet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Auberginepakjes stoompan Melanzana abbigliamento te bereiden

Snijd de aubergine in de lengte in zes ongeveer gelijke plakken. Gebruik de stukken langs de kant voor een ander recept. Laat de zes plakken in de stoompan in vijf minuten gaar worden. Snijd ondertussen de tomaten in twaalf gelijke plakken. De mozzarella wordt in 6 plakjes gesneden. Neem de gegaarde
aubergineplakken uit de stoompan en leg telkens op het dikkere uiteinde een plakje tomaat, een blaadje basilicum, een plakje mozzarella en weer een blaadje basilicum en een plakje tomaat op elkaar. Kruid de tomatenplakjes daarbij stevig. Klap de aubergineplak om en steek deze met een houten spies vast. Kruid de bovenzijde nogmaals. Laat deze pakjes nogmaals vijf minuten in de stoompan gaar worden. Daarna uit de pan nemen en op een bord garneren. Steek in de gaatjes van de spiesen de takjes wilde basilicum. Serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Dit lijkt me heerlijk, maar misschien een stomme vraag,ik heb geen stoompan en ook geen ervaring met stoompannen, kan ik dit ook anders maken?