KookJij

Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel

Een heerlijk atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: iglo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel te bereiden

  1. Ontdooi de Atlantische zalmfilets en verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C)
  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bereid de iglo spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de slagroom met de bouillon en breng aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vet een ovenschaal in.
  6. Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
  7. Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten in de oven gaar. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst