KookJij

Recept voor Asperges met rode mul,wittewijnsaus en peterselie

Een heerlijk asperges met rode mul,wittewijnsaus en peterselie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

doe voor de peterselieolie de beide oliën,de knoflook en peterselie in een kom.Maak fijn met de staafmixer.Breng op smaak met zout.Kook de bouillon,wijn en rrom in tot de helft.Voeg de asperges toe en maak ze fijn met de mixer.Breng op smaak met zout.Verhit de olie en bak hierin de visfilets aan de rode kant even aan.draai om en laat in 4 minuten even gaar worden.Smelt de boter in een andere pan en roerbak hierin de asperges in 5 minuten beetgaar.Strooi de suiker erover en laat de asperges karameliseren.Roer dan het citroensap erdoor.Verdeel de asperges en de visfilets over 4 borden.giet er wat saus omheen en druppel de olie erin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst