Recept
« Terug naar recepten
					
						Ardeens gebraad met alles er op en eraan 
						PT90M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ardeens gebraad met alles er op en eraan
Een overheerlijk mals stukje vlees!
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 90 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 - > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ardeens gebraad met alles er op en eraan te bereiden
Bak het gebraad aan alle kanten goed aan in boter. 
Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C laat dit onder alluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, giet af en pureer. Kruiden met zout, peper, nootmuskaat, meng het eitje, boter en olijfbalsamico er goed door.
Snijd de ajuin in ringen.
Het witloof grof snijden.
Spinazie grof snijden.
Stoof de bovenvermelde groenten aan in boter, kruid zeer goed en voeg room toe laat even sudderen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en garneer af met olijf balsamico en een takje verse peterselie.
									Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C laat dit onder alluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, giet af en pureer. Kruiden met zout, peper, nootmuskaat, meng het eitje, boter en olijfbalsamico er goed door.
Snijd de ajuin in ringen.
Het witloof grof snijden.
Spinazie grof snijden.
Stoof de bovenvermelde groenten aan in boter, kruid zeer goed en voeg room toe laat even sudderen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en garneer af met olijf balsamico en een takje verse peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt:
gea zegt:
Het lijkt op varkensvlees; is dat zo? Het zou natuurlijk ook rundvlees kunnen zijn, toch???;)
                    
Anna zegt: