KookJij

Ansjovis Crostini

Een heerlijk ansjovis crostini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ansjovis Crostini te bereiden

Snij de Mozzarella in 8 plakken.
Snij de boterhammen bij of steek ze uit op dezelfde grootte als de diameter van de plakken Mozzarella en besprenkel de rondjes met wat oljifolie.
Peper en zout de Mozzarella, hak de gedroogde tomaten ragfijn en en spoel de ansjovisfilets even af en dep ze droog.
Maak dan sandwiches van brood, blaadje basilicum, een ansjovis, wat stukjes tomaat, plak Mozzarella, tomaat, ansjovis, basilicum en brood.
Druk ze goed op elkaar en bak ze goudbruin in hete oljifolie of rooster ze in een voorverwarmde oven op 200 gr. in 10 minuten aan iedere kant goudbruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst