KookJij

Recept voor andijvieschotel met kruiden

Een heerlijk andijvieschotel met kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijn page smul
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Voorbereiding:
gehakt aanbraden met silvo gehakt(tuin)kruiden en een beetje shoarma kruiden(hoeft niet).
De uien snijden er erin doen met een teentje knoflook.
ovenschaal in vetten.
Bereidingswijze:
Als eerste doe je de gehakt in de ovenschotel.
hier overheen smeer je de aardappelpurree uit tot het glad is.
Je legt de andijvie (rauw) erover heen.
Hier strooi je peper overheen en nootmuskaat.
Je snijdt de tomaten in plakjes en legt die erover heen.
hier strooi je de kaas overheen.
Dan kan het gerecht de oven in.
ongeveer 20 a 30 minuten in de oven.
Hou de tijd bij die vermeldt staat op het pakje aardappelpuree.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marjamaria

marjamaria zegt:
op gas 200 graden en op hete lucht 180 graden.
als je alles warm erin doet 20 min.en als je de schotel eerder gemaakt hebt dus alles is niet warm dan toch een goed uur als de kaas te bruin wordt aluminium folie erover.
gr. marja
Rita

Rita zegt:
Ik wilde even weten hoe hoog de over moet staan? Hoeveel graden?
Het lijkt met heel erg lekker. Ga het gauw een keertje maken.
Groetjes Rita.
kris

kris zegt:
denk dat die appelmoes hier niet bijhoort, en liever zelfgemaakte aardappelpuree. maar lijkt me wel een lekker recept neem het wel mee.:)