Recept
« Terug naar recepten
					
						Agneau aux aromates (lam met aromaten)
						PT90M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Agneau aux aromates (lam met aromaten)
Een heerlijk agneau aux aromates (lam met aromaten) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Toine Krijnen
								
																
									Bereidingstijd:
									 90 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Agneau aux aromates (lam met aromaten) te bereiden
 Hak wat peterselie fijn.
Snij het vlees in blokjes.
Verhit de boter en twee eetlepels olie in een pan.
Bak het vlees er aan alle kanten bruin in.
Haal ze uit de pan.
Hak de knoflook en uien fijn.
Snij de gepelde tomaten in vieren.
Bak de ui en knoflook in de pan in braadvet van het vlees.
Zodra ze goudbruin zijn leggen we het vlees in de pan terug.
Strooi er de bloem over.
Meng alles goed en geef er de wijn en water bij.
Voeg het bouquet garni, wat gehakte dragon en tomaat bij.
Bestrooi met zout en peper.
Doe de deksel op de pan laat 40 minuten zachtjes sudderen.
Doe er wat peterselie over en serveer met gekookte aardappeltjes.
									Snij het vlees in blokjes.
Verhit de boter en twee eetlepels olie in een pan.
Bak het vlees er aan alle kanten bruin in.
Haal ze uit de pan.
Hak de knoflook en uien fijn.
Snij de gepelde tomaten in vieren.
Bak de ui en knoflook in de pan in braadvet van het vlees.
Zodra ze goudbruin zijn leggen we het vlees in de pan terug.
Strooi er de bloem over.
Meng alles goed en geef er de wijn en water bij.
Voeg het bouquet garni, wat gehakte dragon en tomaat bij.
Bestrooi met zout en peper.
Doe de deksel op de pan laat 40 minuten zachtjes sudderen.
Doe er wat peterselie over en serveer met gekookte aardappeltjes.
 
                    





 
					 
									 
									
Toineke zegt: