KookJij

Recept voor Aardappelsla met venkel en komkommer

Een heerlijk aardappelsla met venkel en komkommer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Aardappelen in blokjes gesneden beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Laat afkoelen.
Venkel in blokjes snijden, komkommer halveren ontpitten en in maantjes snijden.

Ajuin in fijne blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd en kruiden onder elkaar voeg deze bij de aardappelen en groenten.
Meng alles voorzichtig onder elkaar.
Serveer zeer fris.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst