Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelsla met venkel en komkommer
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelsla met venkel en komkommer
Een heerlijk aardappelsla met venkel en komkommer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
 - > Hoofdgerechten - Aardappels
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelsla met venkel en komkommer te bereiden
Aardappelen in blokjes gesneden beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Laat afkoelen.
Venkel in blokjes snijden, komkommer halveren ontpitten en in maantjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd en kruiden onder elkaar voeg deze bij de aardappelen en groenten.
Meng alles voorzichtig onder elkaar.
Serveer zeer fris.
									Laat afkoelen.
Venkel in blokjes snijden, komkommer halveren ontpitten en in maantjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd en kruiden onder elkaar voeg deze bij de aardappelen en groenten.
Meng alles voorzichtig onder elkaar.
Serveer zeer fris.
                    