KookJij

Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika

Een heerlijk aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika te bereiden

Krieltjes in schil halveren en beetgaar koken.
Paprika in blokjes snijden, sjalotjes fijn snijden evenzeer de teentjes look.
Bak de krieltjes met sjalot, look en paprika gekruid aan in boter samen met de mosterd.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
;-) dank je wel Theo voor jou ook een fijne gezellige avond ;-)
Theo Bakelaar

Theo Bakelaar zegt:
Hoi Hilde, dank voor je kookkunst, je blijft verbazen. Fijne avond. Cheers Theo
kookpot63

kookpot63 zegt:
Ook heerlijk als ovengerecht.aardappelen in schil in partjes snijden en 10 min voorkoken.Daarna in ovenschaal mengen met olijfolie,grofgesneden rode /zoete ui,aardappelkruiden en provinciaale/italiaanse kruiden en paar teentjes knoflook ertussen doen.In voorverwarmde oven 200* 40 min.