KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Aardappelen opgebakken met sluimererwten, tomaat, rode ajuin en rode pesto

Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij de krieltjes in de helft en kook beetgaar. Snij de ajuin , sluimererwten en de tomaat grof in stukjes. Bak deze in een beetje boter samen met de pesto en aardappelen bruin aan. Op het laatste een beetje peper erover . Serveer zeer warm met vis of vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

zegt:
Beste Leny een soeplepel is een eetlepel:-) Groetjes Hilde
leny dubois

zegt:
wat is nu een soeplepel is dat een grote groente lepel of zo .
ik hoor het wel grt leny
derbyke

zegt:
Hallo alle twee , in elk grootwarenhuis.;)
Albert

zegt:
Dank je,zongedroogde tomaten? Waar zijn die te vinden?Groetjes van ons twee,A&M.
derbyke

zegt:
Sorry ben vergeten te vermelden ...even de mixer erdoor .:p
derbyke

zegt:
Hallo Albert ,gelijk Caroline vermeld in het Nederlands peultjes of het ook suikererwten word genoemd ??? En pesto kan men kant en klaar kopen ofwel zelf maken :zonnebloemlolie ,zongedroogde tomaten , basilicum , teentjes look ,peper en zout. Voor de liefhebbers een beetje pecorino kaas eronder.Deze is wel maar een week houdbaar in de koelkast.Groetjes van ons 3 :);):p Hoop dat ik je een beetje heb kunnen verder helpen.
Albert

zegt:
worden sluimererwten ook suikererwten genoemd ? en wat is pesto? kan men dat zelf maken? Groetjes,Albert.
enilorac

zegt:
Sluimererwten zijn peultjes . . . .
Groetjes, Caroline
margriet

zegt:
wat zijn sluimererwten???