KookJij

Aardappelbieslooktaartjes

Een heerlijk aardappelbieslooktaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelbieslooktaartjes te bereiden

Oven voorverwarmen op 175 graden. Aardappels schillen, wassen en in keukenmachine grof raspen. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Bieslook erboven fijn knippen. Helft van geitenkaas erboven verkruimelen. Ei en slagroom toevoegen en alles goed mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aardappel erdoor scheppen. Taartvormpjes invetten en aardappelmengsel erin scheppen. Bovenkant glad strijken en de rest van de geitenkaas erboven verkruimelen. In het midden van de oven taarjes in 40 minuten goudbruin en gaar bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mollie69

mollie69 zegt:
Kan dit ook met een ander soort kaas? Parmazaan of een oude kaas? Wij zijn niet zo dol op geitenkaas.....
Groeten Marina.
henny

henny zegt:
kan je dit en dag van te voren klaar maken,zodat je het de volgende dag alleen nog maar in de oven hoef te bakken?