KookJij

Aardappel-peterseliesterren

Een heerlijk aardappel-peterseliesterren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-peterseliesterren te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappels beetgaar in water met zout. Giet ze af en laat ze op een laag vuur in de dichte pan even droog stomen. Stamp ze fijn met de boter, peterselie, zout en peper. Bestuif het aanrecht met wat bloem. Beleg een bakplaat met een licht ingevet vel bakpapier. Neem de puree uit de pan en druk deze uit op het aanrecht tot een dikte van circa 2 centimeter. Steek met een vorm sterren uit. Gebruik een dunne spatel of een pannenkoekmes om ze op het bakpapier te leggen. Bak de sterren 20 a 25 minuten in de oven of tot de bovenkant goudbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst