KookJij

Recept voor Aardappel opgebakken met mosterd en honing

Een heerlijk aardappel opgebakken met mosterd en honing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja

Bereiding

Bereiding

Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar, giet af. Indien nodig de aardappelen in twee of vier snijden.
Snijd de rode ajuin in ringen en bak deze samen met de aardappelen goud bruin aan, kruiden met peper en muskaatnoot. Als laatste de honing en mosterd toevoegen. Schep alles goed onder elkaar en laat even op een hoog vuur verder bakken. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Fijn om dit te horen fabita, dank je .Fijn weekend groetjes van ons 3tjes :):p
fabita

fabita zegt:
Hallo Hilde,
We hebben net genoten van dit gerecht. Heerlijk was het. Ook bedankt namens mijn man. Ik heb mijn gewokte gehaktschotel met broccolli en witlof met pinda's erbij gemaakt. Alles smaakte voortreffelijk. Bedankt:):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo degloire , rode biet is iets heel anders dan ajuin maar zou zeggen gewoon proberen , denk wel dat je aardappelen een mooi rood kleurtje zullen krijgen .Groetjes van ons 3tjes :):p
degloire

degloire zegt:
Zou dit ook lukken met rode bietjes ipv rode ajuin?
apu

apu zegt:
Oke, ga ik eens proberen, lijkt me lekker! Jullie ook een fijn weekend!:):)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo apu ,ik zou zeggen je kan de twee proberen maar deze zijn geschild. Fijn weekend groetjes van ons 3tjes:);):p
apu

apu zegt:
moet je de aardappelen schillen of gewoon in de schil koken?